bli av med loppor i sängen och madrassen

Så får man bort loppor i sängen genom att rengöra madrassen

Hjälp! Loppor! Ingenting kan matcha den bekvämlighet du får genom att lägga dig och sova på din säng efter en lång, irriterande dag på jobbet. I kölvattnet av att spendera mer än hälften av dagen hemifrån behöver du utan tvekan få lite vila och göra dig redo för nästa dag.

Sängloppor – Så blir du av med dem

Men hur skulle du kunna få dig själv i toppskick för den kommande arbetsdagen när du vilar obehagligt på grund av en stökig madrass full av loppor? Det är därför rengöring av madrassen är så viktig. Det är ganska uppenbart att du föredrar att inte känna dig stressad redan när du kommer till jobbet och din chef skriker åt dig för att snabbt få arbetsrapporten på sitt bord!

Tips på rengöring av madrassen fri från loppor

Ingen behöver egentligen uppleva den typen av obehaglig sömn. Du vet hur det kan vara – när man vrider och vänder hela natten! För att lösa detta problem, låt oss gå igenom en lista med tips för rengöring av madrass som kan hjälpa dig att uppnå den magnifika vilan du verkligen förtjänar. Behöver du städhjälp. kontakta alltid bäst städfirma i Södertälje för mer information.

Håll isär sängkläder, kuddar och täcken

Det första tipset är att hålla sängkläder, kuddar eller olika andra saker från din säng medan du rengör dina madrasser. Glöm inte att hålla sängen täckt under rengöringstiden. Det beror på att sänglopporna kan ta skydd i dina sängkläder eller kuddar. Och därifrån kan de leta sig tillbaka till madrassen och göra eventuella rengöringsprocesser meningslösa. Det grundläggande målet med städning av madrassen är inte bara att rengöra ytan, utan att ta bort sängloppor, kvalster och olika typer av skadedjur från madrassen bör också prioriteras.

Använd helst din dammsugare

Din sopkvast är en annan plats där små skadedjur kan söka tillflykt medan rengöring pågår; särskilt de mindre sorterna gör gärna det. Så med tanke på detta är användning av en dammsugare och inte en sopkvast det bättre alternativet när det handlar om rengöra madrassen fri från loppor.

Spraya madrassen

Människor kan ha olika åsikter när det gäller spray i madrassen, men att använda en sådan kan bara rekommenderas. Om sprayen håller kvar sin effekt i några veckor och inte lämnar en dålig lukt. Många sprayer lämnar extremt dålig lukt och är inte fullt så effektiva för att avlägsna sängloppor ändå. Så se till att du gör din efterforskning och köp sedan ett pålitligt märke som ger hållbara resultat.

Använd så gott det går miljövänliga produkter

Det sista tipset är att rengöra allt som finns på din madrass samt hela din säng. Detta inkluderar sänglinne, lakan, kläder och att välja rätt rengöringsmedel för dem är absolut nödvändigt. Se till att du använder en miljövänlig produkt med naturliga ingredienser.

Omgivande områden innefattar golv, skåp och olika typer av möbler. Tekniker för madrass rengöring kan variera, men det enda syftet med varje teknik måste vara att eliminera sängloppor och andra skadedjur från din säng.